مواد مغذی سیب گلی در هر ۱۰۰ گرم مطابق جدول زیر برآورد شده است:
مصرف ماندارین موجب افزایش میزان سیترات در بدن شده و بدین طریق از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری خواهد کرد.
از آنجاییکه جک فروت قادر به مقاومت در برابر آبوهوای گرمسیری است، میتواند منبع اصلی کالری و کربوهیدرات برای افرادی باشد که در کشورهای در حال توسعه در معرض خطر گرسنگی قرار دارند.
این میوه را میتوانید شبیه خیار مصرف کنید. در هر ۱۰۰ گرم کیوکاملون مواد غذایی زیر یافت میشود:
از دیگر میوه های استوایی لذیذ، میوه ستارهای کارامبولا است. این ميوه استوايي در مناطق گرمسیری مانند هند و مالزی فراوان بوده، اما امروزه بهطور گسترده در سراسر جهان توزیع میشود و دیگر نباید آن را به طور خاص و محدود در شمار میوه های مالزی جای دهیم.
وجود قندهای فروکتوز و ساکارز، این میوه را به ترکیبی پرانرژی تبدیل کرده است.
ایمبه میوهای به رنگ قرمز و نارنجی است که با نام منگوستین آفریقایی نیز شناخته میشود. این میوه پوست نازکی داشته و در میان گوشته آن، یک هسته بزرگ نیز وجود دارد.
اغلب میوه های این خانواده سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها و منابع غنی از here ریز مغذی ها است. طبق تحقیقات انجام شده، خوردن یک یا دو میوه از این خانواده در طول روز، می تواند همه چیز از سلامت گوارشی گرفته تا عملکرد مغز، را بهبود بخشد.
جک فروت یک میوه سبز استوایی منحصر به فرد است که در سالهای اخیر محبوبیت آن افزایش یافته و در میان میوه های عجیب ایران نیز قرار گرفته است. اگر نگاهی به اسم تمام میوه های استوایی انداخته باشید، همیشه جک فروت یکی از میوههای اصلی به حساب میآید.
کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی از خواص این میوه آفریقایی است.
سوال آیاکشت گلخانهای میوههای استوایی در ایران ممکن است ؟ بله اما پرورش و رشد میوههای استوایی در ایران در فضای باز و جنگلی، کار دشواری خواهد بود پس نحوه و
به دلیل وجود فیبر، میتوان از این میوه برای درمان مشکلات گوارشی مانند یبوست استفاده کرد.
میوه اژدها سرشار از آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدها، اسید فنولیک و بتاسیانین بوده که این مواد طبیعی، سلولهای شما را در برابر آسیب رادیکالهای آزاد (مولکولهایی که منجر به سرطان و پیری زودرس میشوند)، محافظت میکنند.
خطر ابتلا به سرطان و دیابت را کاهش میدهد.این میوه حاوی روتین است. روتین فلاونوئیدی است که به محافظت از بدن در برابر بیماریهای مزمن مانند سرطان، دیابت و
Comments on “The میوه پرتقال Diaries”